Sommarinfo!!

Vecka 29-31 tar vi semester, yipppeeeee:D Detta innebär att vi inte kommer färga upp några förhandsbeställningar alls och beställningar som är gjorda kommer skickas ut en gång i mitten av vecka 30 och likaså 31. 

Jag är tillbaka vid färgargrytorna vecka 32 och då kommer även Uppfärgningskategorierna vara tillgängliga igen! Jag har nya roliga planer inför hösten, med fler nonsuperwash baser och jag har även bunkrat upp för att börja växtfärga i liten skala med, ska bli så spännande!! Min förhoppning är också att bli mer aktiv via Youtube för att dela med mig av min vardag, färgartips och annat som kan vara av intresse! Hoppas vi ses efter semestern igen!

Hoppas ni alla får en fin sommar<3

Välkommen till Fru Valborg<3 

Vad roligt att du hittade hit! Fru Valborg är ett litet företag bestående av mig, Petra, den som färgar allt garn och tillverkar alla garniga projekt och Robert, min man, som hjälper mig med allt annat runtomkring:) Fru Valborg var min mormor och även hon jobbade med texilt hantverk, namnet är en dedikation till henne.

Här finner du våra handfärgade garner tillsammans med tillbehör som vi tycker extra mycket om. Allt som hamnar här väljs noga ut och är saker som jag själv tycker om att använda.

Du finner våra kontaktuppgifter lite överallt på sidan och du kan alltid maila om du har frågor och funderingar.

Återigen, TACK, för att du tittar in här och hoppas du finner nåt du gillar.

/Petra och Robert