Välkommen till oss<3  

OBS! Som många säkert vet har PostNord ändrat sina fraktavgifter och det innebär dessvärre att det påverkar frakten även här. För att slippa höja tyngre paket avsevärt tar vi nu ut 45kr för alla paket oavsett pris eller vikt och hoppas att detta ska göra att vi klarar av fraktkostnaderna utan större förlust. Jättetråkigt men hoppas du som kund har förståelse för detta! 

Välkommen till Fru Valborg<3 

Vad roligt att du hittade hit! Fru Valborg är ett litet företag bestående av mig, Petra, den som färgar allt garn och tillverkar alla garniga projekt och Robert, min man, som hjälper mig med allt annat runtomkring:) Fru Valborg var min mormor och även hon jobbade med texilt hantverk, namnet är en dedikation till henne.

Här finner du våra handfärgade garner tillsammans med tillbehör som vi tycker extra mycket om. Allt som hamnar här väljs noga ut och är saker som jag själv tycker om att använda.

Du finner våra kontaktuppgifter lite överallt på sidan och du kan alltid maila om du har frågor och funderingar. Önskar du uppfärgning till något speciellt projekt eller vill ha en färg som inte finns på lager kan du alltid maila mig så kan jag färga upp en specialbeställning åt dig vid mån av tid:)

Återigen, TACK, för att du tittar in här och hoppas du finner nåt du gillar.

/Petra och Robert